EvoBanner2Top EvoBanner2End
Historien
EvoBanner2Bottom
Velkommen
Nyheder
Newsletters
Fester
Historien
Bliv medlem
Links
Downloads
Kontakt os
Sponsorer
One level up
Et

partypicIdéen til Viking startede i dagene mellem jul og nytår i 1995. På det tidspunkt hvert år afholdes noget kaldet The Party. The Party er Danmarks største computer fest med omkring 3000-4000 deltagere. Den gang var det i Jylland i Dronning Magrethe hallerne i Fredericia.

To af Vikings arrangører var med. De syntes idéen var så genial at de besluttede sig for at lave noget ligende på Sjælland da The Party altid blev holdt i Jylland. Men det var først i slutningen af 1996 af idéen blev til virkelighed.

I starten hed det ikke Viking men ORBIT. ORBIT var en kæmpe succes. Alle der var med syntes at idéen var genial og plagede os om vi ikke nok ville lave endnu et party. Og som sagt så gjort. Vi planlage endnu et party. Af i dag uvisse årsager blev navnet ændret til Galemand Sjælland (GMS). GMS var en kæmpe fiasko rent deltager mæssigt kun 25-30 deltagere troppede op og vi besluttede at lave det hele om igen. Vi planlagde nu "Galemand Sjælland '97 - Take II". Det navn kom dog aldrig frem da vi under forberedelserne mødte nogle personer fra noget kaldet #PartyLine. De havde omkring 150 deltagere men ikke noget party og eftersom vi havde et party men ikke nogle deltagere blev vi enige om at lave en fælles fest. Hvorefter at navnet GMS blev ændret til #PartyLine. Men som enhver med en smule PR sans kan forstå er det ikke det bedste reklame trick at skifte navn hele tiden. Vi ville finde et fast navn. Så i slutningen af 1997 blev navnet efter et større tovtrækkeri ændret til Viking og er nu fast.

clearpixel
clearpixel
clearpixel