EvoBanner2Top EvoBanner2End
Vol. 1-98 (5. jul.)
EvoBanner2Bottom
Velkommen
Nyheder
Newsletters
Fester
Historien
Bliv medlem
Links
Downloads
Kontakt os
Sponsorer
One level up

Indhold:

  1. Nyt look på homepagen
  2. Nye fester
      2-1. Konkurrencer
      2-2. Sponsorer
  3. Domain?
  4. Nyt telefon- og fax nummer

1. Nyt look på homepagen:
Homepagen vil blive opdateret inden for de næste par dage. Vi vil bl.a. lægge nogle links ind som skal gøre homepagen mere atraktiv. I øjeblikket bruges den for det meste kun til at se om vi har planlagt en ny fest. Derfor skal den nu dække et bredere område. Det er noget du kan hjælpe med til - Har du én eller flere idéer til hvordan vi kan forbedre homepagen så den bliver mere atraktiv så skriv til viking@person.dk eller udfyld vores "Idé form"

2. Nye fester:
Vi har planlagt i fremtiden at holde 2 slags fester. en stor fest hvert halve år med mange mennesker, store konkurrencer og mange sponsorer. Dernæst vil vi også holde en mindre fest første hele weekend i hver anden måned. Den lille fest er kortere, kun 2 dage (fredag-lørdag eller lørdag-søndag). Der vil ikke være nogle konkurrencer og ingen sponsorer ud over vores hoved sponsor som sørger for netværk, hal o.l. Den næste fest vil være en "lille fest" (vi regner med at kalde den type for "Viking - The Series"). Vi regner med at få de samme lokaler som sidst. Til dem som ikke var med sidst er her adressen

       Dramasalen
       Mariehøj Centeret
       Øverødvej 246
       2840 Holte

Tidspunktet vil hvis vi kan få hallen være: 5.-6. september. (klokkeslættet er ikke fastsat endnu) Den næste "store fest" vil blive i efterårsferien fra d. 15 oktober kl. 15.00 til d. 18. oktober kl. 15.00 (dog kun hvis vi kan lokalerne til den dato) Adressen vil være den samme bortset fra at vi skal være i en anden hal (Vi får iøvrigt et filmrum hvor der vil blive vist film døgnet rundt!)

  2-1. Konkurrencer:
  Hvis du har nogle idéer til nogle konkurrencer så mail dem til viking@vikingparty.dk

  2-2. Sponsorer:
  Hvis du har nogle idéer til nogle sponsorer så mail deres navn og hvilken måde vi kan kontakte dem på, på viking@vikingparty.dk

3. Domain?:
Vi forhandler p.t. om at få et bedre domain: www.vikingparty.dk - Du vil få mere at vide herom når det bliver aktuelt.

4. Nyt telefon- og fax nummer:
Vores fax og telefon er nu koblet via digital central. Vi har derfor skiftet de 2 første cifre i telefonnummeret. De nye numre er:

  Telefon:
       45 42 07 27 - Kun i weekenden. Spørg efter Jarl
  Fax:
       45 42 50 50

Med venlig hilsen
- VikingParty

clearpixel
clearpixel