EvoBanner2Top EvoBanner2End
Vol. 3-98 (3. okt.)
EvoBanner2Bottom
Velkommen
Nyheder
Newsletters
Fester
Historien
Bliv medlem
Links
Downloads
Kontakt os
Sponsorer
One level up

Indhold:

  1. Viking II
  2. Homepagen

1. Viking II
Vi undskylder den manglende informering der har været om Viking II. (Tirsdag den 13. oktober kl. 14.00 til fredag den 16. oktober kl. 12.00). Homepagen er nu blevet opdateret (søndag d. 4/10) med ny information og Viking II.

Det var oprindelig meningen at vi skulle have haft meget mere PR, men da vi har været i tidsnød er dette party desværre ikke blevet så stort som vi havde håbet på. Vi havde håbet på at blive 150-200 deltagere. Vi har nu et max deltagerantal på 75 personer.

Dette skal dog ikke gå ud over den gode stemning. Til vores forgående fester har vi også været få, men det har også været meget hyggeligt. Stemningen vil selvfølgelig som altid være i top :o) Så bare mød op!

Da vi ikke bliver så mange deltagere har vi valgt at benytte en mindre hal. Den nye hal ligger i samme bygning, dog i den anden ende (se vores homepage for ny information og road map)

Adressen er nu:

    Mariehøj Centeret, tæt på rød indgang
    Øverødvej 246
    DK-2840 Holte (Gl. Holte)
    Sjælland, Denmark

Prisen for 4 dage nonstop er: Dkr. 75,- som betales ved indgangen. Du skal blandt andet huske din egen computer, netkort + netkabel (dette er ikke nødvendigt, men en meget god idé), strøm fordeler til eget forbrug samt selvfølgelig sovepose eller ligende.

Vi undskylder endnu en gang den forviring og manglende informering der har været omkring Viking II.

Er der nogle spørgsmål er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os

2. Homepagen
Vi er stadig åbne over for idéer, kommentarer o.l. til vores homepage. Er der noget du synes skal ændres, noget der mangler eller måske noget helt tredie så kontakt os.

Vi har bl.a. planer om at gøre homepagen mere interaktiv. I fremtiden vil det blive muligt at logge på med et password og bl.a. få information om andre medlmmer.

Måske vil der også være mulighed for at du kan få din egen vikingparty.dk e-mail adresse: ditnavn@vikingparty.dk

Med venlig hilsen
- VikingParty

clearpixel
clearpixel